Bureau:
Laagweide 29
B-8560 Gullegem
T +32(0)56 / 37 08 14
G +32(0)475 / 75 60 40
info@despriet-bvba.be
GekaSideway

Despriet

elektro & interieur

Despriet Electro & Interieur is een familiebedrijf waar deskundigheid en vakmanschap centraal staan. Investeren in een hoogtechnologisch machinepark, gecombineerd met een passie voor maatwerk en elektrotechniek blijft onze missie. Wij zijn gespecialiseerd in alle maatmeubelen en elektrische installaties met professionele LED verlichting in nieuwbouw, renovatie of interieurinrichting in uw woning, kantoor, praktijk, bedrijf of winkel. Ook totaalinrichting met coördinatie van een project zoals ramen & buitendeuren, schilderwerken & gordijnen, vloer & metselwerken, sanitair & verwarming, glas & spiegels, corian, hi-macs, solid surface of acrylwanden realiseren wij vlot naar de behoefte van elke klant.

 

Volg "Despriet BVBA" ook op Facebook en Instagram!!!  Faxnummer: 056 37 18 14 is niet meer in gebruik!!!

 Alle maatwerk in laminaat, mdf, fineer of massief worden in eigen atelier gemaakt. Massieve parket, meerlagenparket, laminaat of fineerparket plaatsen wij perfect. 

U kan tot 90% besparen op het verbruik van uw energiefactuur met professionele LEDs en evenveel licht ontwikkelen!!!    

 

We doen dit op een eerlijke manier met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Ons houden aan de afgesproken uitvoeringstermijn is voor ons vanzelfsprekend. Met de meeste toewijding realiseren wij telkens unieke projecten met aandacht voor de nieuwste trends en technologieën die voldoen aan de sterkste normen. Door deze deskundige benadering bouwden wij tot op vandaag een sterke en langdurige relatie op met onze klanten, leveranciers en architecten. Zo verzekeren wij u steeds een duurzaam eindresultaat.